REGISTER / LOGIN

Register | Lost your password?

Apa cerita #7haridietku anda?

Home Forums FitMalaysiaX Members Forum Apa cerita #7haridietku anda?

Tagged: 

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #4345
    Admin
    Keymaster
    • Weight: 57

    Dalam sesi nutrisi pertama pada minggu lepas, warga ATM telah menyahut cabaran #7haridietku. Kongsikan dengan kami perkembangan dan cabaran yang anda hadapi!

    FitMalaysiaX Support

    #4429
    Mohd shurkry Ruslan
    Participant
    • Weight:

    Rasa lemah badan.saya makan roti gardenia hijau telur rebus salad sahaja

    #4430
    Affiq Zainal
    Spectator
    • Weight:

    Ya Allah.. lapar dia masa diet tu lain macam. Tapi dapat juga capai diet saya untuk seminggu tu.

    #4431
    Rizal Md Ariff
    Participant
    • Weight:

    <p style=”text-align: center;”>Seksa</p>

    #4432
    Hasmahani Mat yahya
    Participant
    • Weight:

    Sy blh tinggal makanan berat.. Tp manis agak sukar..

    #4433
    Affiq Zainal
    Spectator
    • Weight:

    tahniah! jom diet lagi 8 minggu..

    #4435
    hasli zaidi
    Participant
    • Weight:
    • hahaha…diet ku hampir menjadi..move on.makan sayur minum air putih byk.
    #4437
    MUHAMAD RIDZUAN MUSTAPHA
    Participant
    • Weight:

    Boleh hadap seminggu ni mkn nasi selang sehari (Isnin, Rabu dan Jumaat).. Itu pon 1 senduk jer… In Shaa Allah boleh…

    #4438
    abdul luqman harmain
    Participant
    • Weight:

    <p style=”text-align: left;”>1. Badan rasa lesu sb perubahan mengenjut. Tapi alhamdulillah dapat control gula dalam masa 7 minggu. Dugaan yang mencabar adalah nafsu yang sentiasa nak makan..</p>

    #4439
    Solleh Jamal
    Participant
    • Weight:

    Ada hari berjaya, ada hari hari xberjaya, tp banyak hari xberjaya ja😅. Pagi2 mkn roti gardenia, salad dan telur separuh masak, tenghari mkn biskut oat, mlm makan lauk ja. Hari2 buat air lemon 2 liter dgn lemon separuh biji. Pagi2 minum cuka epal

    #4440
    Mohd Rafiuddin Ismail
    Participant
    • Weight:

    ketar perut lain mcm…. Yg penting iman xtergugat lagi. Cabaran tetap ada. Harap dapat bertahan.

    #4441
    Admin
    Keymaster
    • Weight: 57

    <p style=”text-align: center;”>Seksa</p>

    Tak apa tuan. Kita ‘pelan – pelan kayuh’.. InShaaAllah boleh. Cuma berlukan lebih disiplin diri.

    FitMalaysiaX Support

    #4442
    Admin
    Keymaster
    • Weight: 57

    Rasa lemah badan.saya makan roti gardenia hijau telur rebus salad sahaja

    Lepas belajar calories exchange dalam sesi lepas, harap boleh agak dah sedikit sebanyak BERAPA dan APA yang kita boleh makan ye 🙂

    FitMalaysiaX Support

    #4443
    Admin
    Keymaster
    • Weight: 57

    Sy blh tinggal makanan berat.. Tp manis agak sukar..

    Jangan stop dengan mengejut untuk makanan/minuman manis. Slowly..

    FitMalaysiaX Support

    1 user thanked author for this post.
    #4444
    Admin
    Keymaster
    • Weight: 57

    <p style=”text-align: left;”>1. Badan rasa lesu sb perubahan mengenjut. Tapi alhamdulillah dapat control gula dalam masa 7 minggu. Dugaan yang mencabar adalah nafsu yang sentiasa nak makan..</p>

    Kami bangga dengan usaha tuan. Lepas kelas calories exchange, harap tuan boleh agak APA dan BERAPA nak kena makan. We are always here to help 🙂

    FitMalaysiaX Support

FitMalaysiaX Members Forum
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.